fbpx

Teslini superpunjači pronalaze put u Hrvatsku

PODIJELI NA FACEBOOK
Muskova kompanija u Hrvatskoj traži lokacije za postavljanje punjača za električna vozila pa bi se Teslini superpunjači mogli još proširiti. Tesla je ovaj tjedan dodao i Hrvatsku na popis zemalja u kojima planiraju agresivnije početi sa širenjem svoje mreže superpunjača za električne automobile. Pojavila se stranica koja poziva zainteresirane da postave superpunjač na svojoj lokaciji. Zainteresirane stranke koje ispunjavaju uvjete mogu se već sada prijaviti Tesli, a kompanija će zatim odlučiti je li lokacija pogodna za postavljanje punjača.
Teslini superpunjači bit će sve prisutniji
Teslini superpunjači bit će sve prisutniji

Teslini superpunjači - idealne lokacije za postavljanje

Idealnim lokacijama za postavljanje superpunjača smatraju se one s osam ili više pojedinačnih parkirnih mjesta na kojima su dostupni i dodatni sadržaji kao što su restorane, trgovine namirnicama, toaleti i Wi-Fi mreža. Trenutačno lokacije se biraju na temelju potreba za širenjem tržišta te prema popularnosti pojedinih odredišta.
Idealne lokacije za postavljanje punjača
Idealne lokacije za postavljanje punjača
Logičan izbor vjerojatno će biti veliki trgovački centri, javne garaže, benzinske postaje ili odmorišta. Teslina navigacija usmjeravat će vozača do superpunjača u blizini i tako na lokaciju dovoditi nove kupce i osiguravati vraćanje vjernih kupaca. Prosječno zadržavanje na punjaču je 45-60 minuta.

Teslini superpunjači:

Sve troškove ugradnje, održavanja, pa i električne energije kasnije, snosi Tesla pa se od vlasnika ne traže nikakva dodatna ulaganja.
Ukoliko dođe do ispune svih uvjeta, Tesla će upravljati radovima izgradnje te nadzirati i održavati instalirane superpunjače na odabranoj lokaciji. Sam postupak instalacije trebao bi biti brz, a izvršavat će ga Teslini ljudi. Također, predviđa se i brzo puštanje superpunjača u pogon.
Korištenje superpunjača
Korištenje superpunjača
Za sve one koji su uvjereni da ispunjavaju tražene uvjete važna je informacija da su prijave otvorene do 30. svibnja. Ponuda bi mogla biti još zanimljivija potencijalnim vlasnicima lokacija još ako znamo da postoji mogućnost da će u Tesli dozvoliti i punjenje drugih marki električnih vozila na svojim superpunjačima s korištenjem posebnih adaptera.
Izvor: bug.hr

Planirate li nabaviti električni automobil?

Sviđaju li vam se Teslini superpunjači?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI