fbpx

Pronašli smo najbolje aplikacije za novosti!

PODIJELI NA FACEBOOK
Mobilne aplikacije potpuno su zavladale svakim aspektom naših života tako da je danas moguće na mobitel skinuti aplikaciju koja će nam pomoći u vježbanju, uređivanju fotografija, dizajniranju odjeće i interijera, slaganju kombinacija iz naših ormara, računanju složenih matematičkih zadataka, skeniranju QR kodova u kafićima, pronalaženju partnera…i tako zapravo u nedogled.
Aplikacije na dlanu
Aplikacije na dlanu
Ali one aplikacije o kojima danas govorimo, a koje su možda trenutno i najvažnije, one su koje donose novosti iz svijeta te nam omogućuju da pratimo sva trenutna zbivanja i uvijek budemo u toku onoga što se događa pa makar to bilo iz udobnosti kućnog naslonjača.
vrijeme-provedeno-na-mobitelu

Aplikacije:

“YOUR HOUR” je aplikacija koja mjeri vrijeme koje korisnik provodi na mobitelu.

Aplikacije za novosti koje su nam privukle pažnju:

1. Google News

Aplikacija - Google News
Google News

Ocjena: 4,3

1 milijun recenzija

Preuzimanja:

Više od 1 milijarde

Google News zamjena je za Google Play Newsstand te se radi o izuzetno dobro osmišljenoj aplikaciji. Google prikuplja izvore vijesti iz cijelog svijeta, tako da ne biste trebali imati problema s pronalaskom svojih omiljenih web stranica. Aplikacija može postaviti dnevni brifing kako bi vam prikazala najvažnije novitete tog dana, ili možete dodirnuti Full Coverage da biste dobili sve bez Googleove pripreme. Također, postoji opcija spremanja novosti za kasnije čitanje. S ugrađenim sustavom preporuka, Google tvrdi da će Google News aplikacija sve više odgovarati interesima korisnika što je on bude više koristio.

2. Apple News+

Aplikacija - Apple News
Apple News
Apple News dolazi unaprijed učitan na svakom iOS uređaju, ali nažalost kao i većina Appleovih aplikacija, ostaje nedostupan na Android platformama. Aplle News stavlja velik fokus na slike i videozapise s brzim učitavanjem, a suradnjom s National Geograpichom i The New York Timesom omogućeno je da njihovi sadržaji postanu još lakše dostupni korisnicima. Također, moguće je pratiti trendove ili pojedinačne teme.

3. PressReader

Aplikacija-PressReader
PressReader

Ocjena: 4,4

17 tisuća recenzija

Preuzimanja:

Više od 5 milijuna

PressReader jedan je od najpoznatijih i najodržanijih agregatora s feedovima za tisuće novina i časopisa iz cijelog svijeta. Moguće je besplatno pristupiti nekim pričama, ali da biste od PressReadara iskoristili maksimum, ipak će biti potrebno platiti trideset dolara mjesečno što omogućuje pristup svemu u PressReaderu a to uključuje i velik broj specijalnih časopisa za one korisnike koji traže točno određene podatke. Katkada je moguće iskoristiti obližnji PressReader HotSpot jer neki hoteli i knjižnice nude besplatan pristup PressReaderu.

4. Financial Times

Aplikacija - Financial Times

Ocjena: 4,5

39 tisuća recenzija

Preuzimanja:

Više od 1 milijun

Jedna od najstarijih aplikacija ove vrste koja je namijenjena onima koji žele uvijek biti ukorak s novostima iz poslovnog svijeta. Naglasak vijesti koje se prikazuju na ovoj aplikaciji upravo je, kako i samo ime govori – na financijama i poslovnim prilikama što ga čini savršenim ako Vas uvijek zanimaju najnovija događanja u poslovnom svijetu. Možete pratiti teme od posebnog interesa i primati najnovije vijesti.

5. Flipboard

Aplikacija - Flipboard
Flipboard

Ocjena: 4,1

1 milijun recenzija

Preuzimanja:

Više od 500 milijuna

Flipboard je stvorio novu vrstu iskustva čitanja na mobilnim uređajima i usredotočen je na angažiranje čitatelja s najuzbudljivijim pričama dana koristeći estetiku u stilu časopisa koja vas potiče na daljnje listanje. Na čitaču vijesti dostupne su stotine publikacija, a Flipboard nudi velik broj tema. Bez obzira bavite li se tehnologijom ili želite znati najnovije vijesti iz Ratova zvijezda, Flipboars je tu za Vas kako bi Vam pružio najnovije vijesti.

6. TheScore

Aplikacija - TheScore
TheScore

Ocjena: 4,6

188 tisuća recenzija

Preuzimanja:

Više od 10 milijuna

Ako ste zaljubljenik u sport ovo je aplikacija za vas – bilo da je riječ o NFL-u, NBA-u ili Premier League Socceru – novosti se nalaze u aplikaciji theScore. Nudi veliku količinu informacija, uključujući detaljne statistike koje nije moguće pronaći na mnogim sličnim aplikacijama. Nudi rezultate u stvarnom vremenu, zajedno sa sveobuhvatnim informacijama o momčadima i igračima. Ako ste korisnik iOS-a, postoji i aplikacija Apple Watch.

7. News360

Aplikacija - News 360
News 360

Ocjena: 4,3

32 tisuće recenzija

Preuzimanja:

Više od 1 milijun

News360 s razlogom je jedna od najpoznatijih aplikacija za prikupljanje vijesti. Aplikacija ima prekrasan dizajn te pruža korisničko iskustvo s izvrsnim sadržajem. Kao i Flipboard, pomoću nje možete pretraživati ​​prema omiljenim temama ili novim web mjestima. Aplikacija se također izravno integrira s iMessageom i Apple Watchom. Aplikaciju možete povezati sa svojim Facebookom, Twitterom i Google Plusom da biste podijelili vijesti, a podržava integraciju Pocket, Instapaper i Evernote. Također, priče koje nemate vremena odmah pročitati možete bez problema spremiti za kasnije.
Za još korisnih aplikacija posjetite www.digitaltrends.com

Koristite li vi koju od ovih aplikacija?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI