fbpx

Prekrasni prizori s Instagrama – Nahranite dušu!

PODIJELI NA FACEBOOK
Kada nam je na kraju dana dosta svih obveza i svih stresova koje smo doživjeli jedan od dražih načina opuštanja i svojevrsna besplatna terapija za nas su definitivno prizori s Instagrama i listanje profila koji na svojim stranicama nude fotografije čarobnih mjesta iz cijelog svijeta koja bismo tako rado željeli posjetiti. Mnogo puta svjesni smo da na većinu tih mjesta nećemo nikada otići, ali srećom zbog ovakvih profila i interneta možemo ih posjetiti barem virtualno i ako ništa drugo – zamišljati se kako odmaramo na nekome od njih uz umirujući zvuk prirode koja nas okružuje.
Jesen u Koreji
Jesen u Koreji
Naslonite se, skuhajte si kakao, kavu, cappuccino ili neko drugo opuštajuće piće i krenite s nama u ove čarobne svjetove!

Prizori s Instagrama:

Ukupni broj ljudi aktivnih na Instagramu u mjesec dana prešao je bilijun.

Prizori s Instagrama koji oduzimaju dah

Bali u Indoneziji
Portofino Coast u Italiji
Spello u Italiji
Meksiko
Lofoten u Norveškoj
Novi Zeland
Obwalden u Švicarskoj
Mostar u Bosni i Hercegovini
Hallstatt u Austriji
Gigi Hiu, Kelumbayan, Tanggamus, Lampung

Koji od ovih prizora vam se najviše sviđa?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI