fbpx

Pogledajte fotogenična mjesta u koja ćete se zaljubiti

PODIJELI NA FACEBOOK

Ljeto je vrijeme kada nosimo odjeću koju želimo zapamtiti pa nije na odmet pronaći mjesta na kojima ćemo fotkati najljepše fotografije. Svi mi znamo za ona lijepa mjesta u blizini našeg doma ili grada na koja rado odlazimo fotografirati se i na taj način zabilježiti neke lijepe i važne trenutke – ili outfite! Kada su u pitanju svjetske destinacije otvaraju nam se još raznovrsnije mogućnosti pa u nastavku pogledajte naš današnji odabir za fotogenična mjesta koja bismo rado posjetili i ovjekovječili taj posjet fotografijom. 

Fotogenična mjesta

Fotogenična mjesta koja oduzimaju dah

Prekrasni i prostrani bazeni s pogledom na prirodu mame uzdahe i tjeraju nas da odmah uplatimo ljetovanje u nekom luksuznom resortu koji će nam ponuditi vrhunsku uslugu i priliku da se na trenutak odmaknemo od stvarnog svijeta.

Ne volite more niti sunčanje? Nema problema! Sigurni smo da su cvjetni parkovi s klupama jednako čarobno mjesto na kojemu je moguće pronaći oazu mira i savršenu pozadinu za fotografiranje. 

Oduvijek smo znali da Crna Gora skriva mnoge prirodne bisere, a ova ljuljačka u moru svakako nas je oduševila. Najbolje od svega to je što nam zapravo uopće nije daleko!

Fotogenična mjesta:

“Za dvadeset godina bit ćeš više razočaran stvarima koje nisi učinio nego onima koje jesi. Isplovi zato iz sigurne luke. Otkrivaj, sanjaj, istražuj!” rekao je Mark Twain.

Vrlo neobično i apsolutno fotogenično mjesto koje bismo rado posjetili.

Balaklava se smjestila na južnoj obali Krima te ima bogatu povijest – u sastavu je Sevastopolja od 1957. Prvotno je bila skitska utvrda, potom grčka kolonija, od 1365. genovska, od 1475. osmanska i od 1783. ruska naseobina. Danas je to predivna turistička destinacija koju ne treba zaobići.

Podijelite s nama mjesta na kojima se vi rado fotografirate!

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI