fbpx

Uvjeti korištenja web stranice

Pristupanjem web stranici www.trendinator.hr pristajete na naše uvjete korištenja, na sve zakone i regulacije koji su navedeni u sljedećim uvjetima korištenja.

 

Trendinator se obvezuje održavati www.trendinator.hr stranice funkcionalnima, ali ne odgovara za povremeno nepristupanje i nefunkcioniranje stranica, netočnost danih informacija kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem nepotpunih i netočnih informacija.

 

Trendinator u potpunosti zadržava pravo izmjena informacija i sadržaja objavljenih na www.trendinator.hr bez najave i u nedefinirano vrijeme.

 

Sadržaj na web stranici www.trendinator.hr isključivo je informativnog karaktera i služi za osobnu uporabu korisnicama. 

Informacije o kolačićima

Detaljne informacije o kolačićima te načinu prikupljanja kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici:

Slanje osobnih podataka (Prijava na newsletter)

Upisivanjem na listu pretplatnika, Trendinator vaše podatke sprema u svoje arhive.


Svojom pretplatom  dobivate priliku da vam se povremeno na priloženi email pošalje informacija o objavi novih članka i ostalih zanimljivosti te obavijest o ažuriranom sadržaju na web stranici www.trandinator.hr ili obavijest o objavi sadržaja s drugih kanala u vlasništvu Trendinatora kao što su društvene mreže (Facebook: @trendinator.hr ili Instagram: @trendinator.hr).


Svaka e-mail poruka (newsletter) poslana od strane Trendinatora će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme odustanete od budućih e-mailova. 

Ako vas zanima kako Trendinator prikuplja i obrađuje podatke, provjerite stranicu:

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije i sve ostale upite možete nam se obratiti putem email adrese info@trendinator.hr

Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI