fbpx

Psi kao influenceri: Pogledajte naše omiljene pseće profile

PODIJELI NA FACEBOOK

Psi kao influenceri više nisu nikakva novost. Mnogi od njih imaju desetke tisuća, a neki i milijune pratitelja – i to s pravom. S obzirom na to da većina nas Instagram i YouTube koristi kako bi se opustio nije čudno da pratimo mnogo ovakvih profila. Zapravo, slobodno možemo reći da poznajemo ljude koji prate isključivo ovaj tip influencera. Uopće se ne pitamo zašto je tome tako jer smo gledajući komentare onih profila koje i sami pratimo postali itekako svjesni toga da ovdje nema negativnosti što je u potpunoj suprotnosti s onime što viđamo kod ponekih profila koje ljudi vode za sebe, a ne za svoje ljubimce. Profili pasa influencera puni su ljubavi i lijepih komentara koji svakome uljepšaju dan – ništa čudno kada svi toliko volimo svoje krznene prijatelje.

Psi kao influenceri

Upravo Zbog toga danas smo odlučili s vama podijeliti neke pseće profile koje i sami pratimo, a koji nam uvijek izmame osmijeh na lice ma kako se loše osjećali taj dan.

Psi kao influenceri: Upoznajte ove medene njuškice

Koda

Koda je preslatki psić čije podrijetlo nije jasno ni njegovim vlasnicima, ali zbog njegovog izgleda u opisu profila piše kako smatraju da se radi o mješancu samojeda i korgija. Koda na svom instagram profilu (kodathecross) ima preko 15.000 pratitelja koji s veseljem očekuju svaku njegovu novu fotografiju i virtualno mu se pridružuju u svim avanturama kojih je zbilja mnogo. 

Bailey

Nježni div Bailey čistokrvni je zlatni retriver koji živi i svoje medene fotografije objavljuje u Španjolskoj. Svatko tko je ikada došao u doticaj s ovom pasminom znat će da se radi o iznimno blagoj pasmini koja tolerira gotovo svakoga – životinje i ljude. Upravo to dokazuje i Bailey pa ćete na njegovom profilu pronaći mnoštvo fotografija i videa na kojima se druži s različitim vrstama ljubimaca, od mačića do kunića. (I ne brinite, sa svima je jednako nježan.)

Dude

Iako ovaj profil nosi ime samo jednog psa, radi se o profilu na kojemu imate priliku uživati u predivnim fotografijama dva zlatna retrivera koji se jako dobro slažu. Dude zbog kojega je profil i otvoren u međuvremenu je dobio i mlađu sestru.

Psi kao influenceri:

Zlatnim retriverima često se pridaje epitet najomiljenije pasmine na svijetu pa ne čudi da ih je mnogo i u svijetu “pasa influencera”.

Bamei

Medena Bamei rođena je 2009. godine pa do danas već ima dosta kilometara u šapicama. Ona je mješanka nekoliko pasmina, ali najviše sliči mopsu i pekinezeru. Karakteristike po kojima ju se prepoznaje svakako su njene velike tamne oči i njen jezičak koji joj nekada manje, a nekada više izviruje iz usta. Na Bameinu profilu naći ćete najviše kratkih i smiješnih videa u kojima ćete zasigurno uživati i dobro se nasmijati!

Ivy

Ako obožavate velike i mekane pse, uživat ćete u slikama i videima prekrasne pirinejke Ivy. Temperament ovih pasa opisuje se kao nježan, odlučan, privržen, neustrašiv, strpljiv i samouvjeren. Iako Ivy ne poznajemo, prema fotografijama na njezinu profilu svakako možemo zaključiti da se radi o veoma samouvjerenoj kujici koja uživa u poziranju.

Psi kao influenceri - Pratite li ih i vi?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI