fbpx

Kapetan Raymond Holt: Najsmješnije izjave

PODIJELI NA FACEBOOK

Kapetan Raymond Holt omiljeni je lik iz humoristične serije Brooklyn Nine-Nine koja prati poslovne i privatne živote detektiva iz 99. stanice. Kapetana Holta upoznajemo već u prvoj epizodi serije kada dolazi u stanicu kao novi kapetan i već tada možemo uočiti šalu koja će se provlačiti kroz svih osam sezona serije – kapetan Raymond Holt često se ponaša kao robot. Njegov glavni opis (dok ga još ne upoznamo u potpunosti) jest da se radi o čovjeku kojemu je posao na prvome mjestu, a sve u svojemu životu, uključujući i ljude, mora kontrolirati do najmanje sitnice. Naravno, isprva se gledatelj zajedno s ostalim likovima u seriji pita kakav će šef kapetan Holt biti i hoće li zagorčavati život detektivima. No, već u prvih nekoliko epizoda on se otkriva kao ključan sudionik svih događanja, ali i jedan od najsmješnijih likova upravo zato što je okarakteriziran kao izuzetno ozbiljan čovjek koji nema vremena za šalu.

Kapetan Raymond Holt
Kapetan Raymond Holt
Izvor: Pinterest

Kapetan Raymond Holt:

Kapetana glumi američki glumac Andre Braugher. 

Upravo zato danas vam donosimo neke od Holtovih nasjmešnijih izjava koje će ponovno nasmijati one koji prate seriju, ali vjerujemo i one koji je ne prate natjerati da joj daju priliku!

Kapetan Raymond Holt: Najbolje i najsmješnije izjave

Jedna od najsmješnijih scena u kojima se naglašava Holtovo ponašanje kao robotsko upravo je ova u kojoj kapetan pokušava objaviti nešto na Twitteru, a platforma mu to ne dozvoljava jer je uvjerena da se ne radi o ljudskom biću već o robotu. Naravno, kapetan je zbunjen i ne razumije kako je to moguće. Svima ostalima je prilično jasno s obzirom na njegovu izjavu: “Ja sam čovjek. Ja sam ljudski muškarac.”

Raymond Holt i zabava u istoj rečenici nikako ne idu zajedno. To je kapetan jasno dao do znanja svojoj sestri kada ga je posjetila u policijskoj stanici. Možemo čak primijetiti da je njezinu izjavu shvatio kao duboku uvredu. 

Postoji li ljepši način za oproštaj od toga da voljenoj osobi kažemo samo: “Pozdrav.”? Prema kapetanu Holtu – ne postoji. To je jasno pokazao u ovoj sceni kada ga je kolega upitao što bi trebao reći njegovom suprugu u slučaju njegove smrti.

 

Ne znamo jesmo li ikada u ijednoj seriji svjedočili ovakvom neprijateljstvu. Povjerenica NYPD-a Madeline Wuntch i kapetan Holt vječni su neprijatelji koji izmjenjuju najsočnije uvrede koje smo ikada imali prilike vidjeti. Njihove su riječi toliko zlobne i istovremeno smiješne da nemate pojma kako na njih reagirati. Jedna od tih izjava svakako je ova kada joj Raymond na njezino pitanje o novom uredu koji se nalazi u neboderu odgovara sa: “Nikada nisam mislio da ću te vidjeti ovako visoko bez metle ispod tebe.”

Još jedna zanimljivost Holtovog lika svakako je to činjenica da je čovjek koje ga je nemoguće pročitati. Njegovo lice zadržava isti izraz neovisno o tome u kakvoj se situaciji nalazi ili kakvi su njegovi osjećaji. Neovisno o tome je li mu netko ispričao najsmješniju priču koju je ikada čuo ili mu je netko prešao preko stopala stolicom – njegov izraz ostaje isti.

Jedna od nama osobno nasjmješnijih epizoda svakako je ona u kojoj Jake i Amy odlaze na medeni mjesec, ali umjesto romantičnog putovanja novopečenog bračnog para, oni završavaju u neprestanom društvu svog šefa koji kao da ne shvaća da je nepotreban treći kotač…

Uvijek suzdržani kapetan Raymond Holt u jednoj od epizoda u kojima je njegova karijera na kocki pokazuje malo fleksibilnosti i Jakeu govori da ga može zvati “Baršunasta grmljavina”. Ovo nismo očekivali od Holta…

Jeste li već pogledali seriju Brooklyn Nine-Nine?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI