fbpx

Domenica najavom koncerta zbunila i zabavila javnost

PODIJELI NA FACEBOOK

Domenica, mlada je pjevačica javnosti poznata po veselim pjesmama, zaraznom osmijehu, a odnedavno i svojim plesnim sposobnostima. Vjerujemo da ste vozeći se Zagrebom obih dana ostali pomalo zbunjeni, čak se pitali vidite li dobro, kada ste ugledali velike plakate s njezinim likom na kojima najavljuje koncert u Areni. Naravno, ništa to ne bi bilo čudno da datum koji stoji na plakatu nije 8. studeni 2030. godine!

Domenica
Izvor: instagram.com/dome.nica/

Domenica je koncert odlučila zakazati na svoj 38. rođendan

Domenica je koncert odlučila zakazati na svoj 38. rođendan kako bi ga proslavila na najbolji mogući način. ”Ja sam nekako uvijek bila optimist i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije, pozitivnije. Veselije. Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane, koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti, koliko ću se ja, kad budem jednog dana gledala ovaj intervju, najavljivala sam nešto što nisam ni znala kako će izgledati, kakva ću biti, izgledati za osam godina, hoću li imati djece, hoću li imati hrpu psića oko sebe, ne znam”, rekla je za Magazin.

Mišljenja o ovom načinu promocije oprečna su pa tako neki smatraju da najava za nešto što će se dogoditi za 8 godina uopće nema smisla. Drugi pak vide ovo kao apsolutno fantastičan PR potez mlade pjevačice kojim je željela podsjetiti javnost na svoju prisutnost. Moramo se složiti s ovim drugima. Iako je ovakav oblik promocije veoma neobičan, svakako je originalan i zanimljiv – pa, na kraju krajeva, ponukao nas je da pišemo o pjevačici!

Ipak, kako sve ovo ne bi bila samo PR šala moramo vam reći da je ulaznice za koncert već sada moguće kupiti u sustavu Eventim. Cijene karata kreću se od 100 do 400 kn, ovisno o tome na kojem mjestu u Areni želite biti za vrijeme koncerta. Saznali smo da je stotinjak karata već kupljeno tako da je sasvim jasno da su njezini najvjerniji obožavatelji ovu najavu shvatili i više nego ozbiljno.

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI