
PRETPLATI SE…
…besplatno je!
Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI
Tjestenina s mozzarellom naš je današnji prijedlog budući da se nalazimo u razdoblju u kojemu velike vrućine ubijaju i apetit. Posebno je teško odabrati jelo koje bismo skuhali navečer jer želimo pojesti nešto ukusno, ali ne previše teško kako ne bismo imali dodatnih problema sa spavanjem. Ovo lagano jelo naš je prijedlog koji bi vam se mogao svidjeti i zbog toga što njegova priprema ne traje previše dugo. Naravno, pripazite ipak da ne skuhate tijesto u količini koja bi mogla nahraniti čitavu ulicu…
Luk i češnjak potrebno je narezati pa ga zatim lagano popržiti na ulju. Potom dodajte narezane rajčice i smjesu pirjajte nekih 10 minuta dodajući pritom sol, papar i nešto šećera. Nakon toga, dodajte narezanu mozzarellu i smjesu pospite bosiljkom (vlascem) ovisno o vašim željama. Za kraj, smjesu dodajte unaprijed skuhanoj tjestenini.
Ovaj vrlo brz i jednostavan recept neće vas osuditi na dugo stajanje pored štednjaka niti će sjesti teško na želudac. (Osim ako pretjerate s količinom pojedenog.) Svi ljubitelji ukrašavanja tanjura prije nego krenu s jelom mogu porciji dodati malo svježih cherry rajčica, maslina i još jednom sve posuti bosiljkom/vlascem.
Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI