fbpx

Pruži mi dom: Uljepšajte život nekoj od ovih slatkih njuškica

PODIJELI NA FACEBOOK
Svakom biću potreban je topli dom pa tako i svakoj od ovih slatkih njuškica. Ako se i sami osjećate usamljeno možete samo zamisliti kako se osjećaju oni koji još uvijek nisu pronašli svoju obitelj. Ako ste, kao i mi, ljubitelji životinja te imate želju, volju i uvjete za pružanje prostora, ovim vas putem pozivamo da udomite neko od ovih divnih bića za koja možemo garantirati da će vam pružiti svu ljubav svijeta. Uljepšajte život njuškicama i sebi i zajedno krenite u avanturu punu ljubavi koja će vas oplemeniti.
Udomi neku od njuškica!

Upoznajte nekoliko njuškica koje čekaju svog čovjeka!

Čupava ljepotica stara 3 mjeseca koja se boji ljudi traži nježnu i odgovornu osobu koja je spremna dati joj ljubav i topao dom. Malena Cara stara 3 mjeseca uljepšala bi život svakome tko bi se odlučio s njom dijeliti dom.
Čupava njuškica rastopit će vam srce
Čupava njuškica rastopit će vam srce
Cara njuškica
Cara
Kuglof je maleni dečko koji već sada pozira kao veliki ne bi li pronašao čovjeka za sebe.Ovaj slatkiš svijetle dlake čeka na svoju ljudsku srodnu dušu – možda ste baš Vi ta posebna osoba.
Kuglof njuškica
Kuglof
Frčkava njuškica
Frčkava njuškica
Iako vas ovim putem pozivamo na udomljavanje životinja koje trenutno borave u azilima, ipak apeliramo na one koji razmišljaju o udomljavanju samo kako bi ispunili trenutni hir svog djeteta kojemu će za nekoliko tjedana (često i dana) taj ljubimac dosaditi – radije nemojte udomiti životinju koja će potom patiti jer ćete ju vratiti natrag u azil. Udomljavanje životinje je čin o kojemu treba dobro razmisliti i dobro se za njega pripremiti, a to bi trebala biti i odluka za cijeli život.

Kako pomoći većem broju njuškica:

Jedini način da se začarani krug prevelikog broja napuštenih, ali i zanemarenih i zlostavljanih životinja prekine jest kastracija.
Ne napuštajte svoje ljubimce kada ostare jer tada vas najviše trebaju. Kada se odlučite na udomljavanje to treba biti čvrsta odluka. Također, ako vam kroz glavu prođe pomisao o ostavljanju njuškica sjetite se toga da bi netko dao sve da ponovno vidi svojeg ljubimca kojeg više nema.
Stara njuškica
Stara njuškica: Ne ostavljaj me kad ostarim...
O svim prikazanim njuškicama trenutno skrbi udruga Indigo koja sebe opisuje: „Cilj i misija udruge su zbrinjavanje i udomljavanje životinja, socijalizacija zlostavljanih i zanemarnih životinja te edukacija.“
Ukoliko želite pomoći ovim predivnim bićima donacijama ili udomljavanjem posjetite Facebook i Instagram stranicu udruge Indigo.

Je li vaša njuškica kupljena ili udomljena?

Razmišljate li o udomljavanju?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI