fbpx

Preslatki modni trendovi za njuškice u Sinsayu

PODIJELI NA FACEBOOK
Modni trendovi za njuškice polako osvajaju brojne trgovine, a povodom najnovije linije koju je sinsay.com uveo u svoju prodaju odlučili smo podijeliti s vama nešto o modi za kućne ljubimce. Nekima se to možda čini kao smiješna, pa možda i groteskna tema, ali većina vlasnika kućnih ljubimaca ne bi se s time složila, naročito oni vlasnici čiji su ljubimci manjeg rasta ili imaju manje dlake pa im je odjeća u zimskim mjesecima neophodan rekvizit za vrijeme šetnji. S obzirom na to da je opće poznato koliko vlasnici ljubimaca troše na svoje četveronožne prijatelje ne čudi da je mnogo brandova u svoj asortiman uvrstilo i odjeću za kućne ljubimce.
Trendovi za njuškice
Osim toga, na tržištu raste broj brandova specijaliziranih za odjeću i modne dodatke za ljubimce budući da su dizajneri shvatili koliko potencijalnog novca leži u toj grani mode.

Trendovi za njuškice - nešto novo ili ipak ne?

od kada ukrašavamo i oblačimo ljubimce
Od kada ukrašavamo i oblačimo ljubimce?
Na pitanje „Kada smo počeli odijevati svoje ljubimce?“ nije lako odgovoriti budući da se ne zna niti točan podatak o tome kada je pas postao čovjekov vjerni pratitelj u svakodnevnom životu. Neki povjesničari tvrde da prijateljstvo čovjeka i psa datira barem 12 000 godina unazad, dok jedan članak CNNa govori kako postoji mogućnost za još ranijim datumom.

Trendovi za njuškice:

Kožna ogrlica na slici ispod navodno je bila jedna od dvije koje je otkrio francuski istraživač Victor Loret, a prikazuje prilično detaljne scene lova kao i pseće ime Tantanuit.
Pseća ogrlica
Pseća ogrlica
(Foto: Grupo BONA DEA)
Kako god, čini se da točan podatak o tome nikada neće biti moguće saznati. Međutim, ono što je moguće saznati jest to da su ogrlice, naravno, bile prvi modni komad kojim su ljudi ukrašavali svoje pse. Ako se prisjetimo starih Egipćana, koji su bili okarakterizirani kao ljubitelji mačaka, potrebno je sjetiti se da su i pse također poštovali kao lovce, čuvare i zaštitnike doma. Pseće ogrlice su se pojavile kao alati za obuku i suzdržavanje, kao i statusni simboli na vrhuncu civilizacije. Ali bili su i lijepa umjetnička djela.
Egipćani su imali pse kao čuvare doma
Egipćani su imali pse kao čuvare doma
Danas su ogrlice nešto što svaki pas mora imati, pa iako su i one podložne svakakvom zanimljivom dizajnu, ono što modno najviše privlači pažnju kada se govori o modi za kućne ljubimce svakako su kaputići, kabanice i odijela. Odnedavno se na stranici Sinsaya mogu pronaći preslatki komadi za ljubimce po vrlo povoljnoj cijeni od 49,90 kn i veličinama S, M i L koje se svakako isplati pogledati, a vjerujemo da će uskoro asortiman biti i još bogatiji.
U nastavku pogledajte izdvojene komade.
Trendovi za njuškice - Sinsay šareni kaputić
Trendovi za njuškice - šareni kaputić
(Foto: Sinsay)
Trendovi za njuškice - Sinsay plavi kaputić
Trendovi za njuškice - plavi kaputić
(Foto: Sinsay)
Trendovi za njuškice - kabanica
Trendovi za njuškice - kabanica
(Foto: Sinsay)

Smatrate li da su trendovi za njuškice pretjerivanje ili potreba?

Odijevate li svoje ljubimce?

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI