fbpx

Ovog tjedna udomite neko od ovih divnih stvorenja

PODIJELI NA FACEBOOK

Ovog tjedna udomite nekoga od njih. Pružite im dom pun ljubavi i pažnje koji će im zauvijek promijeniti život i dati nadu u bolje sutra. Kako bismo vam olakšali potragu za kućnim ljubimcem koji će vam pružiti ljubav predstavljamo vam životinjice koje se trenutno nalaze u udruzi Farmica.

Ovog tjedna udomite

Ovog tjedna udomite jer:

Nažalost, neki nesavjesni vlasnici ostavljaju svoje ljubimce prije odlaska na more jer ih nemaju kome ostaviti na čuvanje ili nemaju novca da bi platili profesionalnu uslugu.

Ovog tjedna udomite nekoga od nas!

Bruno je preslatki mješanac izuzetno dobre naravi koji se voli maziti i spremno očekuje svog novog čovjeka koji će ga odvesti u neke nove avanture!

Prekrasna Mona čipirana je, kastrirana i cijepljena tako da ako ju udomite velik dio posla već je napravljen za vas. Radi se o psu blage naravi koji će unijeti vedrinu u vašu svakodnevicu stoga joj dajte priliku. 

Petomjesečni Gašpar također je cijepljen i čipiran psić, a budući da se radi o mladom psu s njim nećete imati problem u učenju. 

Predivni Medo osvojio nas je na prvu svojim milim pogledom i mekom dlakom, a vjerujemo da ni vas neće ostaviti ravnodušnima pa zato trk do Farmice i upoznajte ga!

Svakoga dana brojne životinje bivaju napuštene od strane svojih vlasnika i na taj način prepuštene same sebi što najčešće rezultira smrću budući da kućni ljubimci navikli na život u skrbi čovjeka ne znaju sami nabavljati hranu niti sklonište. Ne budite dio te strašne statistike već, ako ste u mogućnosti, pružite dom ovim životinjama koje će vama za uzvrat pružiti bezuvjetnu ljubav. 

Ako znate još neko sklonište ili udrugu koja se bavi zaštitom životinja pišite u komentare i pomozite nam da im pomognemo.

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI