fbpx

Ljetna manikura: Neka vaši nokti ovog ljeta zablistaju

PODIJELI NA FACEBOOK

Ljetna manikura jedan je od savršenih načina da se ovog ljeta istaknete na najbolji mogući način, ali i isprobate najnovije trendove. S dolaskom izuzetno vrućih dana tijekom kojih se temperature penju i preko 30 stupnjeva svi razmišljamo o veselim manikurama koje će nas osvježiti. U ovom članku donosimo vam neke ideje uz koje će vaša ljetna manikura biti izuzetno vesela i uočljiva. Ljubičasti, žuti, tirkizni ili pak nokti s različitim ornamentima – ovog je ljeta sve u modi!

Ljetna manikura

Ljetna manikura:

Engleska riječ manikura dolazi od francuske riječi manucure , što znači briga o rukama, što pak potječe od latinskih riječi manus , za ruku, i cura , za njegu.

Ovi slatki ovalni i kratki nokti sa žutom bazom osvojili su nas na prvi pogled! Žuta, kao boja sunca i sreće svakako nam se učinila kao savršen izbor za toplo vrijeme koje je napokon došlo kako bi nas izvuklo iz kuća i namamilo da se prošećemo gradovima, parkovima i plažama. Kako bi manikura bila još zanimljivija, na žutu podlogu posuti su minijaturni listići tamnije boje.

Za sve ljubitelje klasične manikure s pomakom biramo ovu kombinaciju nude nijansi i tirkizne boje. Crne točke na ponekim noktima zaokružuju cijelu priču i doprinose veselijem dojmu. S ovakvom manikurom nećete proći nezamijećeno, ali ne može se reći niti da će previše upadati u oči. Rekli bismo da je ovo savršena manikura za ugodna izležavanja na plaži uz toplo plavo more.

Tirkiz

Kada smo se već u prošlom odlomku dotakli mora i plaže, najbolje je da u tom tonu i nastavimo! 

Nokti s različitim dizajnom školjkica i vijuga osobito nam se sviđaju. Ovakav dizajn možete postići izravnim crtanjem oblika na noktima ili lijepljenjem naljepnicama koje je najbolje i najjeftinije naručiti putem Amazona, Ali Expressa i sličnih stranica. Iako ponuda naljepnica postoji i u dm trgovinama, ona je poprilično siromašna ako je usporedimo s onom na spomenutim stranicama.

Školjke

Ako vam se ipak nijedna od naših ideja ne sviđa dovoljno da biste je isprobali – uvijek možete posegnuti za instagramom na kojem ćete zasigurno pronaći inspiraciju!

Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI