fbpx

Korzeti iz Stradivariusa u koje smo se zaljubili

PODIJELI NA FACEBOOK

Korzeti iz Stradivariusa koji se već neko vrijeme mogu naći u ponudi na njihovim službenim stranicama zapeli su nam za oko. Svaka dama željna malo drugačijeg stila u ovoj će ponudi zasigurno pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o onim djevojkama koje vole izgled izvornih korzeta ili onima koje bi ipak htjele nositi nešto modernije što podsjeća na prošla vremena. Također, u Stradivarusu možete pronaći korzete u različitim bojama i materijalima budući da je izbor zaista širok. Moći ćete odabrati između korzeta bez rukava, s kratkim rukavima ili pak onih s dugom rukavima.

Korzeti iz Stradivariusa

Korzeti iz Stradivariusa prikladni su za nadolazeće ljetne dane

Za ljubiteljice nešto mekanijih materijala i jednostavnijih linija pronašli smo ovaj rustični korzet od poliesterskog vlakna koji dolazi u prikazanoj smeđoj boji, ali i plavoj te crnoj boji. Veličine korzeta kreću se od XS  do XL pa ćete ovaj korzet moći kupiti neovisno o konfekcijskom broju. 

Korzeti iz Stradivariusa - Smeđi korzet
Stradivarius: 129,90 kn

Korzeti iz Stradivariusa:

Većina korzeta koje Stradivarius ima u svojoj ponudi može se pronaći u veličinama od XS do XL.

Za one koje preferiraju nešto življe boje koje privlače pažnju i čine vas primjetnima izdvojili smo ovaj zeleni korzet koji bi bilo idealno kombinirati s hlačama visokog struka ili maxi suknjom. Ovaj artikl dolazi u čak 8 različitih boja – zelenoj, plavoj, crnoj, narančastoj, bijeloj, smeđoj, sivoj i ružičastoj. Plus ovog modela svakako je i njegova cijena koja iznosi svega 79,90 kn. 

Korzeti iz Stradivariusa - Zeleni korzet
Stradivarius: 79,90 kn

Za dame koje biraju nešto više seksi izgled ovi bi crni korzeti bili pun pogodak! Crni čipkasti korzet koji se prodaje po cijeni od 139,90 kn ima samo jednu manu – dolazi samo u veličinama od S do L pa nažalost neće pristajati osobama koje su nešto manjeg ili većeg konfekcijskog broja.

Naš je drugi seksi izbor ovaj nešto jeftiniji crni korzet koji možete pronaći i u bijeloj ili ružičastoj boji ako vam se svjetliji tonovi više sviđaju. 

 

Stradivarius: 139,90 kn
Stradivarius: 139,90 kn
Stradivarius: 99,90 kn
Stradivarius: 99,90 kn

Posebna poslastica za sve obožavateljice serije Bridgerton dolazi u nekoliko komada korzeta koji su u potpunosti inspirirani kostimima iz serije. I moramo reći – preslatki su! Korzeti su ukrašeni cvjetnim uzorcima, volanima i špagicama pa ćete u njima izgledati kao personifikacija proljeća!

Stradivarius: 179,90 kn
Komentiraj, reci nam svoje mišljenje!
PODIJELI NA FACEBOOK
Web stranica TRENDINATOR.HR koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Kliknite na gumb “Slažem se” kako biste se složili s politikom kolačića i uvjetima korištenja web stranice. Sve informacije o možete pročitati na Informacije o kolačićima i Uvjeti korištenja web stranice.
PRETPLATI SE…
…besplatno je!

Pročitajte prvi,
NOVE ČLANKE, OBJAVE I ZANIMLJIVOSTI